Porodica Babić: Kada bismo ponovo odlučivali, odlučili bismo se za Garant

U pripremi intervjua sa našom dragom obitelji Babić, gospođom Ramonom, gospodinom Vjekoslavom i prekrasnim sinom Gabrijelom, uživali smo svaki djelić njihove priče, emocije, ljubavi i poštovanja. Ova divna obitelj najbolji primjer kako se vrijednim radom i trudom, međusobnim uvažavanjem i otvorenošću, može napraviti idila života i pozitivna storija koja je inspiracija svima nama. Dragi naši Babići, ekipa Garant Gruppe vam se iskreno zahvaljuje na svakoj riječi i osmijehu!

Garantlive: Dobar dan divna obitelji Babić! Uljepšali ste nam dan vašom energijom i pozitivom. Molimo vas predstavite nam svoju obiteljsku storiju. Nadam se da naše kolegice i kolege jedva čekaju da čuju kako je životna priča vas kao divnih supružnika koji međusobnu podršku i emociju pokazujete i sada dok snimamo intervju.

Vjekoslav Babić: Dobar dan! Hvala vam. Ja sam Vjekoslav Babić, dolazim iz Hrvatske, iz Pleternice. Prije četiri godine smo došli ovdje u Njemačku, u grad Iserlohn, i trenutno radim u reciklažnom dvorištu njemačke kompanije Lobbe. Naša životna odluka je bila da bolje sutra nastavimo u zemlju sa više mogućnosti, da zajedno potražimo zaposlenje i zahvaljujući Garantu uspjeli smo. Moja supruga je moja najveća podrška, kao i naša cijela obitelj, tako da nam nije teško pao odlazak u Njemačku.

Ramona Babić: Dobar dan! Ja sam Ramona Babić. Po zanimanju sam medicinska sestra i zaposlena sam u njemačkoj klinici ovdje u Iserlohnu. Naša odluka je bila samo plan, koji se poslije i realizirao. Jedan od glavnih razloga je bila i naša želja da osnujemo obitelj, da pružimo sve što jednoj obitelji treba za normalan i ugodan život. Naša želja se ispunila, postali smo roditelji predivnog dječaka Gabrijela.

Predivni momenti naših dragih sagovornika

Garantlive: Predivno. Hvala vam. Možete li nam reći na koji način ste stupili u kontakt sa Garant Personalom i kakva je bila podrška naših kolega iz cijele grupacije Garanta.

Obitelj Babić: Naš prvi kontakt sa Garantom je bio preporuka obitelji da se javim to kompaniji. Na internetu smo pronašli mail, broj telefona i poslali smo svoj životopis. Kontaktirali smo gospodina Panića koji je zadužen za medicinsko osoblje. (Ramona) Gospodin Panić mi je odgovorio u roku 2 sata od slanja životopisa, sutradan smo napravili termin za razgovor i već tijedan dana poslije pronašli su mi posao i skupili smo sve neophodne papire za odobrenje licence za posao u Njemačkoj. Poslije mog zaposlenja, posao je dobio i moj suprug, što nam je zaista mnogo značilo jer smo u poslije svega što su učinili za nas, sa gospodinom Panićem i kolegama iz Garanta postali prijatelji.

Uskoro premijerno predstavljamo intervju Garant Gruppe u kojem slijedi nastavak priče obitelji Babić i njihove životne storije ispunjene čistom emocijom i toplinom.

Pratite i ostale pozitivne priče Garant Gruppe na portalu garantlive.com

Podijelite sa prijateljima

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
Share on google
Share on twitter